Propietaris

Ets un propietari?

Màxima rendibilitat sense preocupacions
A Immobiliària Comangau som especialistes en la gestió de lloguer de vacances, venda de propietats i manteniment d'habitatges. El nostre equip de professionals us aportarà la confiança que necessiteu per ajudar-vos a obtenir la màxima rendibilitat de la vostra propietat sense preocupacions.

Un tracte personal directe i un equip de professionals s'encarrega, des del primer moment, d'acompanyar el propietari en l'optimització dels beneficis de l'allotjament.

Maximitzem el volum d'ocupació de la seva propietat, aportant visibilitat a les principals plataformes digitals, ens ocupem de la gestió de les reserves i atenem personalment als seus hostes perquè la seva estada sigui 100% satisfactòria. Com a propietari, us proporcionarem les eines digitals necessàries per conèixer l'estat d'ocupació del vostre habitatge en qualsevol moment.

Els nostres serveis abasten totes les gestions necessàries per optimitzar el teu lloguer de vacances:
  • Estudi de l'immoble: No tots els habitatges tenen les mateixes característiques, per això, en primer lloc, fem una valoració per ajustar tots aquells punts vinculants. Elements com la ubicació de l'immoble, el seu estat de conservació, els serveis de què disposa l'habitatge i els voltants, condicionen el procés de lloguer.
  • Tràmits: Efectuem tots els tràmits legals i administratius per donar d'alta el teu allotjament turístic segons la normativa vigent a cada municipi.
  • Preus i tarifes: Personalitzem els paràmetres fonamentals de preus. Els serveis que ofereix l'allotjament, la ubicació o la temporada on es lloga són aspectes que influeixen en el preu de final de la propietat. A més, podràs controlar-ho en temps real a través de l'àrea privada de propietari.
  • Entrada/sortida dels hostes: Rebre els hostes de forma correcta és sens dubte la millor carta de presentació. Atendre peticions d'horaris d'arribada o particularitats per part dels llogaters pot resultar incompatible amb la vida personal o professional del propietari, per això també hi ha els professionals del lloguer de vacances.
  • Neteja, Manteniment i Seguretat: Ens assegurem que l'estat de l'immoble sigui l'adequat, així mateix proporcionem un servei de neteja de l'allotjament abans i després de l'estada dels hostes.
  • Sessió fotogràfica: Tenir fotos de qualitat és essencial per llogar la teva propietat. Una bona imatge és el primer pas per fer atractiva la teva oferta de vacances.